Isabelle

Ik ben al ruim 10 jaar werkzaam als pedagogisch hulpverlener in de volwassenen-, gezins- en jeugdzorg. Vanaf klein meisje was ik al buiten in de wei tussen onze paarden te vinden. Ik vond het leuk om te borstelen en te knuffelen met de paarden.

Opgroeiend met paarden en vriendinnen heb ik leuke bosritten en racepartijen over de duinen gemaakt. Ik ervaarde het ultieme vrijheidsgevoel

Naast het moederschap zijn de paarden nog steeds een groot deel van mijn leven. Ik woon in een bosrijke omgeving en daar kan ik uren vertoeven met mijn paard.

Na het afstuderen ben ik mij verder gaan interesseren en verdiepen in de kracht tussen paard en mens en het effect hiervan. Daarom heb ik de erkende opleiding Equine Assisted Coaching (EAC) gevolgd bij het opleidingscentrum De Keulseweg. Met mijn enthousiaste, open houding en ervaring, kunnen wij, de paarden en ik, jou op maat begeleiden met jouw hulpvraag.

 

 

 

 Onze benadering, met de kracht van paarden als partners in coaching, is uniek en leidt tot diepgaande positieve verandering en blijvende resultaten