Isabelle

Ik ben al ruim 10 jaar werkzaam als pedagogisch hulpverlener in de volwassenen-, gezins- en jeugdzorg. Vanaf klein meisje was ik al buiten in de wei tussen onze paarden te vinden. Ik vond het leuk om te borstelen en te knuffelen met de paarden.

Opgroeiend met paarden en vriendinnen heb ik leuke bosritten en racepartijen over de duinen gemaakt. Ik ervaarde het ultieme vrijheidsgevoel

Naast het moederschap zijn de paarden nog steeds een groot deel van mijn leven. Ik woon in een bosrijke omgeving en daar kan ik uren vertoeven met mijn paard.

Na het afstuderen ben ik mij verder gaan interesseren en verdiepen in de kracht tussen paard en mens en het effect hiervan. Daarom heb ik de erkende opleiding Equine Assisted Coaching (EAC) gevolgd bij het opleidingscentrum De Keulseweg. Met mijn enthousiaste, open houding en ervaring, kunnen wij, de paarden en ik, jou op maat begeleiden met jouw hulpvraag.

 

 

Jennie

Als 10 jarige verhuisde ik met mijn ouders van de stad naar het dorp, naar een huis met ruimte voor mijn eerste eigen paardje. Ik was altijd in de stal bij mijn paard te vinden, ik deed daar mijn huiswerk, luisterde muziek. Borstels, halsters, wortels  al mijn zakgeld ging naar de paarden. Ik hou van het werken bij en met de paarden, mesten, borstelen, hooibalen stapelen, ik ben niet bang voor vieze handen, ik vind mijn rust en wordt relaxed bij de paarden.

Geïnspireerd en super enthousiast werd ik door de verhalen van Isabelle over de kracht en effecten tussen paard en mens tijdens de sessies. Ik ben ook de opleiding bij het opleidingscentrum De Keulseweg gaan volgen. 

Ik ervaar dat de aanwezigheid van paarden rust kan uitstralen en een gevoel van kalmte bevordert, mensen gaan met nieuwe inzichten naar huis. Iedereen verdient een paard!

 

Onze benadering, met de kracht van paarden als partners in coaching, is uniek en leidt tot diepgaande positieve verandering en blijvende resultaten