“Dankzij PaardMensCoaching heb ik mezelf op een dieper niveau leren kennen en ben ik gegroeid op zowel persoonlijk als professioneel vlak. De connectie met de paarden heeft me geholpen om barrières te doorbreken en mijn potentieel te realiseren.”

— Sandra van Dijk

 

"Vandaag een sessie mogen volgen, wat is dit bijzonder! Daar waar het hoofd nee zegt en het hart ja, en ik niet luister. Dat het paard het dan wel even verteld. En wat is ze groot he, maar ik heb het toch gedaan.

- Susanne

 

" In haar opleiding tot paardencoach mocht ik "proefkonijn" zijn met een sessie bij haar 3 prachtige paarden. wat een herinnering heb ik overgehouden aan de spiegels die ik voorgehouden kreeg. En de baal shit die dampend voor mijn neus werd neergelegd terwijl ik net 5 minuten aanwezig was en letterlijk nog op afstand stond, vertelde mij meer dan 1000 woorden.

-Carliene

Reactie plaatsen

Reacties

Jennie
3 maanden geleden

Mooie sessies gehad. Alle coachees enorm bedankt!

Antoinette
3 maanden geleden

Een fijn inzicht ontvangen via de paardjes en de juiste vragen van Isabelle waarvan ik me niet bewust was dat ik dat had overgedragen aan mijn dochter.

Sylvia
3 maanden geleden

Vandaag heb ik een paardencoach sessie gehad van PaardMens Coaching. Het was een bijzondere ervaring. Heel helder ook. Mooi inzicht gekregen.